Gyártók
Céginformáció
híreink

Megnyitottuk áruházunkat!

  • Újdonságok
  • Minőség
  • Akciók

egy helyen!

hírlevél
Kosár
0 árucikk
Hírek
2011-10-18 13:23:53

Az emberek fele egyáltalán nem olvas, még mindig Jókai Mór a kedvenc, és bizonyossá vált, hogy utoljára középiskolában olvastunk emlékezeteset.

2011-10-18 13:19:03

Az Ünnepi Könyvhetet alapítóként szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése az elmúlt évtizedekben igyekezett maradéktalanul valóra váltani a Könyvhét ötletadójának, Supka Gézának nyolc és fél évtizeddel ezelőtt megfogalmazott elképzeléseit.

Olasz konyha - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek

Olasz konyha - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.500 Ft (1.200 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
Cikkszám: 9789639731103
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.

KiadóVince Kiadó
Megjelenés éve2007
Oldalszám64 oldal
Kötéspapír / puha kötés
ISBN9789639731103
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Írja be az alábbi mezőbe a kódot: